Home > PODUZEĆE > Kontakt
Kontakt

Za sve potrebne informacije vezane uz distribuciju i primjenu naših proizvoda molimo vas da nas direktno kontaktirate. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju!

ITV d.o.o.
Most Raša 7 B
52 223 Raša
Tel. centrala: 052 / 862 599
Tel. info: 052 / 862 590
Fax: 052 / 875 084
E-mail: info@itv-murexin.hr

Pravila privatnosti

Pravila o zaštiti podataka
Od iznimne nam je važnosti zaštita vaših osobnih podataka. Stoga vas obavještavamo o prikupljanju, obradi i upotrebi vaših podataka prilikom posjeta našoj internetskoj stranici, u skladu s odgovarajućim propisima o zaštiti podataka, a posebno u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679 (GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (N.N:42/2018.).

Kada posjetite našu internetsku stranicu, obrađuju se ili bilježe sljedeći podaci:
• Vrsta/verzija pretraživača
• Korišteni operacijski sustav
• Upućujući URL (prethodno posjećena stranica)
• Naziv glavnog računala kojim se pristupa (IP adresa)
• Vrijeme zahtjeva poslužitelju

Svrha i trajanje obrade/prijenosa podataka

Ove podatke upotrebljavamo isključivo u svrhu optimizacije predstavljanja informacija i kao dokaz u slučaju nezakonite upotrebe naše internetske stranice te ih brišemo nakon 7 dana, osim ako nema pravne osnove za dulju pohranu podataka.

Ako se registrirate na našoj internetskoj stranici, upotrebljavat ćemo podatke koje ste nam dobrovoljno dostavili isključivo za izradu liste želja, koja vam se može poslati. Čim otkažete pretplatu, vaši će se podaci odmah izbrisati, osim ako nije drugačije zakonski propisano. Nećemo objaviti vaše osobne podatke. Podaci će se proslijediti IT procesoru povezanog društva radi obrade. Podaci se neće prosljeđivati trećim stranama, osim ako predaja podataka nije potrebna za dokazivanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva pred sudom ili drugim nadležnim tijelom. U tom će se slučaju podaci izbrisati odmah nakon završetka postupka, osim ako zakonski nije drugačije propisano.

Sigurnost podataka
Vaše ćemo osobne podatke pažljivo i diskretno upotrebljavati i pohranjivati. Prilikom upravljanja podacima osigurat će se provedba odredbi Opće uredbe o zaštiti podataka, osobito primjenom odgovarajućih organizacijskih i tehničkih mjera opreza.

Vaša prava
Imate pravo u bilo kojem trenutku saznati jesmo li i koje vaše osobne podatke pohranili. Također ćemo rado odgovoriti na sva vaša dodatna pitanja o obradi podataka.

Također imate pravo osporiti, ispraviti ili izbrisati podatke, ograničiti obradu podataka, prenijeti podatke te osporiti i odbaciti netočno i nezakonito obrađene podatke.

Molimo vas da takve zahtjeve pošaljete na adresu info@baumit.hr

Ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka krši važeće zakone o zaštiti podataka ili da su vaša prava na zaštitu podataka prekršena, možete podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. U Republici Hrvatskoj nadležno tijelo je Agencija za zaštitu osobnih podataka.